E-bøger om Facebook fanpage og Kickstarter kampanger

E-bøger

Den Uundgåelige Guide Til Den Perfekte Fanpage

Hvad handler denne e-bog så overhovedet om? Helt simpelt, så handler den om Pages: Den del af Facebook hvor du skaber en identitet – en måde at snakke og ikke mindst lytte til dine kunder på. Og hvis du er god til at snakke og lytte, så bliver alle dine likes til ambassadører, som snakker om dit brand helt gratis. Hvorfor vi har lavet den? Vi ser mange, der ikke når særlig langt ud på deres Page, og ikke udnytter deres fulde potentiale. Derfor vil vi gerne komme med vores råd. Vi er klar over, at nogle af tingene måske går imod, hvad du normalt har hørt. Men det er vores håb, at du vil læse vores bud og forhåbentlig kan se, at der er mening med galskaben.

Den Uundgåelige Guide Til Den Perfekte Fanpage

Den Uundgåelige Guide Til Den Perfekte Kickstarter

Vi elsker marketing! Vi elsker data, vi elsker annoncer, og vi elsker at vores annoncer og erfaringer gør en forskel for vores kunder, og hjælper dem til at nå deres mål og drømme. Hvis der er ét værktøj, der virkelig kan gøre en forskel for en virksomhed, så er det Kickstarter. Kickstarter kan skabe succeser eller knuse drømme på 24 timer. En succes giver dig penge pre-production og viser til resten af verden, at der er interesse for produktet. En fiasko er som en offentlig henrettelse. Ingen ville have dit produkt, og nu kan alle se det. Det er en af grundene til, at Kickstarter er så spændende. Man ved aldrig, hvad der vil ske, men det vil have kæmpe betydning for virksomheden.

Den Uundgåelige Guide Til Den Perfekte Kickstarter
take-notes

Vi er klar til at tage noter!

Vi sidder klar til at tage en helt og aldeles uforpligtende snak med dig om din virksomheds potentiale på Facebook, og hvilken type markedsføring og annoncering som passer bedst for dig. Vi (og dine kunder) venter.

Cookie-mark

Zack Muckerberg elsker cookies

Det burde du også. Klik OK hvis du vil være fed ligesom Muckerberg.
OK