Vi er bedste venner med Mark Zuckerberg!

Vi har det megasjovt med Mark Zuckerberg, og han giver os en masse idéer og inputs til hvordan vi skal lave de bedste annoncer. Nogle gange kommer vi selvfølgelig også med idéer til ham – f.eks. det dér med livestreaming på Facebook. Jep, det var vores idé. Nogle gange er vi også uenige, f.eks. vil vi meget gerne have at han fjerner ”20%-tekst-reglen” (det er en regel om, at der ikke må være mere end 20% tekst på annoncebilleder).

I starten af 2016 lykkedes det os endelig at overtale ham, og derfor vil Facebook langsomt fjerne denne regel. Selvom Zucks (ja, det kalder vi ham, fordi vi som sagt er så gode venner) hjælper os rigtig meget, så er han naturligvis ikke skyld i hele succesen. Vi har et naturligt talent for at fortælle historier og en kæmpe passion for analyser, data, split-tests og resultater – samt grafisk design baseret på data og nytænkning.

OM OS

Vi er et dedikeret Facebook-marketingbureau med base i hjertet af København.
Vi har valgt kun at lave annoncer på Facebooks platforme (Facebook, Instagram, Messenger og snart WhatsApp), fordi vi hellere vil være de bedste til det vi laver, end at kunne lidt af hvert.
The Marketing Guy udspringer af et startup, og vi elsker at se vores kunder vækste.
Vi har en stor kærlighed for regneark, data og resultater, og lægger vægt på at have en virksomhedskultur der stimulerer kreativitet, og som i sidste ende kommer vores kunder til gode.

Mød teamet

employee

MARKETING GUY

Nick Traulsen

(Robot)-Nick elsker optimering så meget 🤖, at han selv ved frokostbordet har optimeret sig frem til den idéelle rugbrødsmad: 🧈 Smør, 🐤 kyllingepålæg, 🍅 tomat og mayo.

talebobbelnt@themarketingguy.dk telefon60 14 60 17
employee

MARKETING GUY

Patrick Wolffgang

Patrick er husets rockstar 🎸. Han har en tatovering, hvor der står “dip” og passer perfekt i enhver papkasse på grund af sin katteagtige smidighed 🐈

talebobbelpw@themarketingguy.dk telefon26 28 19 94
employee

MARKETING GUY

Mikkel Bjerg

Mikkel er en omvandrende mørbrad med fedtprocent på 0, en (næsten) vegansk diæt og en fuldstændig perfekt imitation af Team Easy On’s Bobby Olsen 🚴‍♂️🥩

talebobbelmbj@themarketingguy.dk telefon60 46 80 18
employee

MARKETING GUY

Jacob Krogh

Jacob, A.K.A.. “Jalle K” er husets freestylerapper. Hans annoncer er lige så dope som hans rim 🎤🔥. Derudover er Jacob også dårlig til skak (især i følge Nick) ♟

talebobbeljk@themarketingguy.dk telefon28 78 47 40
employee

MARKETING GUY

Thomas Mortensen

Thomas er fra Skanderborg, og han er meget fascineret af, at togene i København går hvert 5. minut. Derhjemme kører de kun en gang i timen 🚈😵

talebobbeltm@themarketingguy.dk telefon50 54 71 24
employee

MARKETING GUY

Christopher Karabulut

Chris er forsvarende mester i cheesy puns… I Luxembourg 🧀. Trods sit rare ydre kan han lave 100 armbøjninger i minuttet 💪.

talebobbelck@themarketingguy.dk telefon27 39 61 65
employee

MARKETING GUY

Jonas Stegeager

Jonas er en charmør fra Vestegnen, så han går altid i Adidas. 👊 Når han ikke hører høj dødsmetal eller kigger på japansk kunst, tæsker han dig i Tekken.

talebobbeljs@themarketingguy.dk telefon50 84 65 40
employee

MARKETING GUY

Simone Hellstern

Når hun ikke slider de københavnske gader tynde med sin løbetræning 🏃‍♀️🎽💨, så har Simone det med at stå på hænder på diskoteker 🤸‍♀️

talebobbelsh@themarketingguy.dk telefon28 74 28 46
employee

MARKETING GUY

David Sams

David er kontorets sommelier 🍷, som bruger sin fritid på at sælge brugte dunjakker 🧥. Giv ham et glas naturvin, så har du hans hjerte ❤

talebobbelds@themarketingguy.dk telefon30 26 26 15
employee

MARKETING GUY

Mathias Brok

Mathias, husets Bob Marley ❤️💚💛, kaldes også Mathias Thailand (fordi han en gang var i Thailand), og har engang spist mayonnaise på ALLE måltider i en hel måned.

talebobbelmb@themarketingguy.dk
employee

MARKETING GUY

Lukas Specht

Lukas har masser Re-specht for økonomien på TMG! Han sørger for Jonas’ hatte, kostumer, megafoner og andre kreative assets bliver sat i system for regnskabet! En tal-troldmand uden lige!

talebobbelinvoice@themarketingguy.dk
Cookie-mark

Zack Muckerberg elsker cookies

Det burde du også. Klik OK hvis du vil være fed ligesom Muckerberg.
OK