7 Gode Råd Til En Bedre Facebookside!

9. september 2015

Hvis du ejer en facebookside (eller en page som det hedder nu), så er du sikkert ved at være godt træt af, at se dine posts få færre og færre likes. Det er forsvindende få der faktisk ser dine posts, og for mange pages er det ikke en mulighed at bruge flere penge på at øge reach.

Det bedste du kan gøre, er at sørge for at din page ser sund og rask ud. Vi har samlet en lille liste med lidt inspiration, som vil hjælpe dig til at nå endnu flere af dine likes. Du må også meget gerne printe vores billede og hænge det op på væggen ved den ansvarlige for din page.

 

Lad være med at jagte likes.

Der er mange der ser likes som en KPI. Men det er nemt at få likes. Du kan bare udlodde nogle produkter gratis og sige at folk skal like din side for at deltage. Det giver en masse likes, men fra en gruppe af personer som dybest set er ligeglade med dit brand. De vil bare have noget gratis. Lav engaging content så skal de gode likes nok komme naturligt.

 

Svar på alt.

Er der nogle der spørger om noget? Så svar dem. Ikke kun på dine beskeder men på alle dine posts. Tests har vist at dette øger dit reach betydeligt.

 

Et godt post.

  • Der er en masse ting, som du kan gøre for at sikre at dit post bliver mere interessant.
  • Brug gerne symboler for at give blikfang.
  • Sørg for at stille spørgsmål til dine fans.
  • Gør det nemt for folk at svare. (Se eksemplet i billedet nedenfor)

 

 

Hvor ofte skal du poste?

Der er ikke nogle faste regler for hvornår du skal poste. Det giver mest mening at poste hver anden til tredje dag for at holde dine fans aktive. Men det vigtigste er, at det du poster er spændende for dine fans, så hvis du ikke har noget godt content at poste så lad være. Afsæt dog selv tid til at generere det gode content.

 

Lav en kalender.

En af de bedste redskaber jeg har haft til at lave gode og anderledes posts, har været min kalender. Lav en kalender med alle de relevante ferie- og helligedage du kan finde. Ønsk folk glædelig jul med en nissehue på jeres logo eller god landskamp med et billede af det danske flag og en øl. Tænk over hvem dine kunder er, og hvilke andre ting de er interesserede i. Her er mindst 20 gode posts om året.

 

Find inspiration hos andre.

Find inspiration hos konkurrenter og store brands! Det er helt okay at kigge andre over skulderen. Se fx hvordan Carlsberg, Coca Cola og Captain Morgan laver deres opslag. Specielt de største brands kan give dig en masse gode idéer til posts.

 

Hold øje med nyhederne.

Inddrag nyhederne – Hvis du har mulighed for at linke til en relevant artikel eller lave lidt sjov med et nyt lovforslag som påvirker dig eller er relevant for dine fans, så gør det!
Du er meget velkommen til at klikke på billedet og printe det ud, så du kan hænge det nær din computer.

Jeg håber i kan bruge mine erfaringer til noget.
Nick – The Facebook Guy!

Cookie-mark

Zack Muckerberg elsker cookies

Det burde du også. Klik OK hvis du vil være fed ligesom Muckerberg.
OK